Persoane interesate

sâmbătă, 14 iulie 2012

Capitolul 11. Rapiri ?




       M-am ridicat din leagan , lasandu-mi cana de cafea goala in loc . M-am uitat in fata mea la padurea ce parea fioroasa si apoi mi-am ridicat privirea in sus . Cerul parea senin , iar norii albi acopereau doar putin din soare .
Am decis sa ma pun in miscare , uitandu-ma la ceas pentru a ma asigura ca voi ajunge inapoi inainte de 7:30 pentru a putea merge la scoala .
 M-am indreptat spre marginea padurii , avand grija sa nu alunec pe iarba umeda de roua , insa incercam sa fiu rapida .
Imediat ce am intrat in padure  , am inceput sa alerg la viteza normala . Eram rapida , aproape ca un vampir , caci in meseria mea , viteza era un lucru obligatoriu daca vroiai sa traiesti . Unii din agentie ar pune pariu ca noi , cei care facem munca de teren , am putea intrece , cu usurinta orice atlet profesionist . insa , bineinteles , ne era interzisa participarea la orice fel de olimpiade , caci ne puteam da naibii acoperirea .
Picioarele mele alergau atat de repede , incat aproape ca nu mai atingeau solul . Evitam cu usurinta trunchiurile copacilor , bustenii sau tufele ce imi stateau in cale .  Frunzele uscate , amestecate cu iarba verde , fosneau sub greutatea mea , insa  nu atat de tare .
 Nu steam incotro ma indrept , dar instinctual meu parca ma ghida .
Pana la urma , descopeream ca pasii ma indreptau spre o poiana . Mai aveam cativa copaci , cand am vazut lumina .
   Cateva raze de lumina erau refelctate in difeite parti , in mod neobisnuit , de parca cineva ar fi amplasat oglinzi pe pamant . M-am oprit automat , gandindu-ma ca poate fi o capcana . Poate ca cel sau cea care mi se parea mie ca ma urmareste chiar exista . Poate inca este pe urmele mele si asteapta orice ocazie de a ma inhata .
 Insa imediat m-am trezit din reveriea mea , ascunzandu-ma rapid dupa un copac .
Am incercat sa ma strecor in liniste printre trunchiurile copacilor , apropiindu-ma de poiana .
  Ajunsesem deja la ultimul copac de care ma rezamasem cu spatele . Inima imi bubuia in piept , gata gata de actiune . Am luat o gura mare de aer si am iesit de la adapostul copacului , uitandu-ma la … EL .
 Tolanit pe iarba si inconjurat de flori albastre , stand cu ochii inchisi … era Edward Cullen !
Insa arata altfel . Lumina se reflecta pe pielea lui , de parca era acoperit de milioane de diamante minuscule . Arata mai minunat decat deobicei , si prin perfectiunea sa parea inuman .  El nu era om . Stiam deja asta . Insa ce nu stiam era ce fel de creatura era . Vampir nu avea cum sa fie , prin simplul fapt ca statea la soare . Niciodata , un vampir nu statea la soare . Toate vanatorile mele se desfasurasera noaptea , si nu-mi amintesc sa fi auzit vreodata de un vampir ce se plimba ziua mare prin oras .
   Insa uitandu-ma la el cum stralucea sub soare , imi imaginam de ce . Toti ar sti ca este diferit , iar vampirilor nu le place sa atraga atentia in mod deosebit .
 Vrajita de frumusetea lui , nu imi dadusem seama ca ma apropiam de el , pana cand am calcat o crenguta , care s-a rupt sub greutatea mea , provocand un sunet . Atunci Edward deschise deodata ochii si sari in pozitie de atac . La randul meu , m-am panicat si mi-am scos  pistolul care il aveam tot timpul la mine , indreptandu-l spre el . Acesta inlemni , uitandu-se la pistol , apoi la mine cu niste ochi surprinsi .
   Ochii lui privira pentru o secunda inapoi , analizand caile de scapare .
-         Eu n-as face asta daca as fi in locul tau ! am spus tare si serioasa .
El se uita din nou la mine , de data asta relaxandu-se vizibil si indreptandu-se de spate .
-         Da ? Si ce poti face tu ca sa ma opresti ? spuse el in bataie de joc . Ai sa ma gaurasti cu cateva gloante amarate ? intreba el facand o figura de parca i-ar fi groaza . Vai , deja mie frica !
-         Ei bine , niste amarate de gloante probabil ca nu ti-ar face prea mari pagube . Insa ceea ce am eu aici – am spus batand usor peste pistolul meu – cu siguranta te va dobori la pamant intr-o secunda .
El ma privi inca o data ridicandu-si un colt al buzelor , apoi o zbughi in spate , intrand in padurea deasa . Insa nici eu nu m-am lasat mai prejos si am fugit dupa el . Desi nu eram la fel de rapida , nici macar nu aveam nevoie sa-l ajung , deoarece il aveam deja in vizor , asa ca am tras spre el , nimeridu-l in spate .
Edward scoase un sunet inabusit si cazuse la pamant rostogolondu-se de cateva ori , din cauza vitezei .
 Imediat ce am ajuns langa el , mi-am pus pistolul in teaca ce o aveam prinsa de picior , stiind sigur ca glontul incepuse deja sa-si faca treaba . L-am intors cu fata in sus , iar el a gemut de durere . Avea ochii inchisi , si stiam ca era mai slab chiar si decat un om . I-am luat unul din brate si l-am trecut pe dupa capul meu , ridicandu-l in picioare . Acesta se ridica , lasandu-si toata greutatea pe mine si strambandu-se cand l-am cuprins cu cealalta mana de spate .
Stiam ca trebuia sa fie al naibii de dureros , asa ca i-am spus :
-         Vezi ? Ti-am spus eu ! i-am spus , incepand sa-l trag dupa mine .
Cand am iesit din padure mi-am ridicat privirea spre cer , observand ca norii ce erau mai inainte albi , acum erau cenusii , avertizand venirea ploii .
L-am ridicat putin pe Edward tinandu-l mai bine , iar el scoase inca un sunet de durere . Asta am auzit tot drumul . L-am adus pana langa unul din peretii casei si i-am dat drumul , fara sa vreau , insa asa eram obisnuita sa ma port cu vampirii . Imi paru rau dupa aceea cand el icni de durere , din nou .
 M-am dus direct langa perete , incepand sa-l cercetez amanuntit , pana cand am ajuns sub balconul camerei mele . Peretele era in intregime acoperit cu flori agataroare , ascunzand parca ceva . M-am grabit sa cercetez mai amanuntit , stiind sigur ca aceasta casa trebuia sa aiba o camera secreta . Intotdeauna avea  .
  Si avusesem dreptate , caci gasisem panoul de comanda . Mi-am asezat mana stanga pe scanerul de amprente , tastand in acelasi timp codul pe care toti agentii AUW trebuiau sa-l cunoasca  .
  Imediat o usa se dechise in perete , dezvaluind o camera cufundata in bezna .
M-am intors imediat dupa Edward , la timp , caci exact cand l-am ridicat , incepu sa ploaie .
- Of ! Pe bune ? am spus cu voce tare uitandu-ma spre cer .
L-am simtit pe Edward cum a chicotit desi apoi scoase un sunet de durere .
- Cu cine vorbesti ? imi  sopti el in ureche , evident amuzat .
El l-am strans putin , provocandu-i durere , incercand sa-i sterg zambetul ala de pe chip .
-         Nu-i treaba ta ! i-am spus serioasa , tragandu-l dupa mine .
Ploaia deja ma udase pana la piele si eram constienta de faptul ca atat hainele mele , cat si ale lui Edward ni se lipisera de corp , iar corpurile noastre se atingeau .
Am incercat sa ignor senzatia de electricitate si sa-l trag inauntrul camerei intunecate .
Imediat ce am intrat , am cautat cu mana libera un intrerupator . Lumina invada camera dezvaluind imensitatea ei . Scarile duceau la un fel de camera ce se afla sub nivelul pamantului . Am coborat pe ele , tragandu-l si pe Edward dupa mine .
  M-am oprit la baza scarilor , privind in jur . Parea mai mult o camera normala decat una secreta . Avea o canapea , niste fotolii foarte moderne  , toate indreptate spre un televizor imens cu ecran plat , o masa destul de mare , un frigider , cateva dulapuri , si un perete mare , ce avea doar un tablou mare pe el .
 Mi-am facut o nota mentala sa-l intreb pe Phil de el .
 L-am tras pe Edward pe un fotoliu , uitandu-ma imprejur , dupa ceva cu care sa-l leg .
- Uuu... asta ar trebui sa fie camera de tortura ? ma intreba el in gluma .
- Nu , dar poate fi , daca nu incetezi prin a ma enerva , am spus eu aspru .
     - Pisicuta isi scoate ghiarele daca e nervoasa ? continua el pe acelasi ton glumet .
     - Nici nu ai idee , am spus eu gasind niste catuse intr-unul dintre sertare .
M-am intors cu fata spre el , observandu-i expresia de mirare . Am zambit mental la asta , si m-am apropiat de el .
- Ce vrei sa faci cu astea ? ma intreba el cofuz , observand  ca ma apropiam .
- Ce ti se pare ca fac ? Ma asigur ca nu te vei misca din locul asta ! i-am spus punandu-i catusele , legandu-l de un maner al fotoliului .
- Stii ca atunci cand imi voi reveni , catusele astea nu vor rezista prea mult , si in plus , as putea pleca cu tot cu fotoliu , spuse el , pe un ton ironic .
Eu mi-am dat ochii peste cap la afirmatia lui .
-         Stiu , insa asta nu se va intampla prea curand , crede-ma ! Acum nu esti mai puternic ca un copil . Complet inofensiv , am spus eu  batandu-mi mainile intre ele , de parca m-as fi scuturat de praf .
Mi-am ridicat incheietura mainii si m-am uitat la ceas . Era 7:20 , si trebuia sa plec la scoala in numai 30 de minute , asa ca m-am intreptat spre scari .
-         Hei , tu ! spuse Edward .
M-am intors cu fata spre el numai pe jumatate , asteptand sa continuie .
- Da ? am intrebat arcunindu-mi o spranceana .
- Ai de gand sa ma lasi aici ? intreba el .
- Mda , cam asta am de gand , i-am raspuns .
- Si eu ce sa fac in tot acest timp ? intreba el . Ma lasi sa putrezesc aici ?
- Te las sa putrezes pana ma intorc de la scoala , am spus eu , intorcandu-ma spre el si mergand spre masuta in fata televizorului luand telecomanda si pornindu-l . Acum nu te mai plictisesti , i-am spus punand la loc telecomanda si plecand .
- Waw ! Asta da distractie ! spuse el ironic , dandu-si ochii peste cap .
- Rezisti  tu 6 ore  ! i-am spus pe un ton aspru , iesind pe usa .
Am fugit pana la usa , intrand in casaincercand sa ma feresc de ploaie , si am urcat in camera mea sa fac un dus scurt , si sa ma usuc , inainte sa plec la scoala .
Dupa ce m-am imbracat , si mi-am luat ghiozdanul , am coborat in bucatarie , unde Lia gatea ceva . I-am facut cu mana , luand doar un mar si am fugit la masina , caci eram in intarziere .
Am ajuns la scoala cu 10 minute inainte sa se sune , oprind in parcare , si ramanand in masina , observand familia Cullen care ajunsera si ei atunci . Toti aratau ingrijorati , pobabil fiindca Edward nu ajunsese acasa , dar intrara in scoala , ceea ce am facut si eu .


___________________________________________________________________


 Deci ... in primul rand imi cer mii de scuze ca nu m-am tinut de promisiune  , insa sper ca a-ti citit cu totii postul de pe celalalt blog al meu .
   A trebuit sa-mi schimb Windows-ul , si mi s-au sters toate din calculator ( nu ca as fi avut cine stie ce chestii interesante :D ) Insa aveam capitolul aproape terminat , asa ca a trebuit sa o iau de la capat . Abia ieri seara am reusit sa-l termin , insa am zis ca-l pun astazi 
 Stati pe aproape zilele astea , ca nu se stie :)

                   And please , COMMM !!!!!!!!! :D    Kisses X

4 comentarii:

LoStInDr3aMs spunea...

uuuuuuuuuuu...bella e mai tare decat edward:))imi place tare mult de bella...dar stai sa vezi kand va afla emmet ca edward a fost rapit de o fata...cred ca un secol va face misto de el:))sper sa nu se miste edward de acolo..sunt tare curioasa sa vad ce va face bella...of!!!este necesar,vital chiar pentru sanatatea mea sa scrii repede continuarea!!!

issaissabella spunea...

deci... daca nu pui urmatorul capitol urgent... te anihilez!!!! ma intriga ata de multpovestile tale... ce planuiesti in legatura cu ei? adica, trebuie sa-si dea seama ca e un vampir vegetarian, deci nu ar trebui sa fie mare paguba, dar....

Unknown spunea...

Superb superb superb de o mie de ori:)).
Este foarte frumos scris, imi place de tine!!:))

App. http://adinanana-alookisenough.blogspot.ro/2012/07/leapsa.html
Ai aici o leapsa si sper s-o onorezi:)

Anonim spunea...

buna..ai primit o leapsa http://lavideea.wordpress.com/2012/07/23/leapsa-2-de-la-al-treilea-amurg-26/